För oss är det viktigt att matchningen mellan dig och seniorvännen* blir så bra som möjligt. Därför går vi igenom flera steg innan matchningen är klar.

Ett samtal

Efter att du kontaktat oss bestämmer pratar vi igenom behovet hos din närstående. Utifrån vårt samtal kommer vi tillsammans överens om vilken sorts profil seniorvännen bör ha.

Vi rekryterar

Vi väljer en person som matchar önskemålen. Antingen finns personen bland våra nuvarande seniorvänner, alternativt startar en rekrytering. .

Vi träffas

I nästa steg träffas vi och presenterar en seniorvän som vi tror skulle göra din närståendes dag mer glädjefylld. Ni får under mötet lära känna varandra och se om vi lyckats i vår matchning. Mötet är naturligtvis kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något.

Du beslutar

Vi följer upp träffen och du berättar hur det kändes och om du vill fortsätta samarbetet med oss.

Låter detta intressant? Ring oss på telefon 070-5676062 eller klicka här för att fylla i vårt formulär så kontaktar vi dig.  

*Seniorvän – titeln på våra medarbetare. Alla medarbetare hos oss är pigga och levnadsglada pensionärer. De har blivit noga utvalda av oss med särskilt fokus på personliga egenskaper.