När du går i pension börjar en tid då du rår dig själv och bestämmer över din egen tid.

Spela kubb som pensionär

Många ser fram emot pensionen då tiden äntligen räcker till att göra det man alltid önskat att göra. Resa, träffa barnbarnen oftare, umgås med vänner, gå en matlagningskurs – möjligheterna är oändliga. I många fall blir pensionen och sedermera ålderdomen precis så bra som man önskat. I andra fall sätter livet lite krokben för oss. En sjukdom hindrar oss från att göra det vi önskade, ens partner dör eller så grabbar den ofrivilliga ensamheten taget om oss på något annat sätt. 

Vi på Seniorglädje vill erbjuda dig en mer glädjefylld och social vardag. Hos oss får du möjlighet att göra allt det där som du önskat. Om det så handlar om att bara sitta och prata över en kopp kaffe, få promenadsällskap, laga mat tillsammans med någon eller att få komma iväg på det där efterlängtade teaterbesöket. Kanske önskar du bara ha den där vännen i vardagen som har tid att lyssna på hur du mår. Hos oss är allt möjligt.

Att välja glädje är även att välja ett rikare, friskare och lyckligare liv. Läs mer om hur vi hittar rätt person för just dig.