Vill du som arbetsgivare erbjuda stöd i vardagen för medarbetare som ger omsorg om en närstående. Det finns idag 1,3 miljoner anhörigvårdare runt om i Sverige, de allra flesta av dem i yrkesarbetande ålder. Avlastning en eller ett par gånger i veckan kan för en anhörig vara det som behövs för att orka fortsätta arbeta heltid.

blommor foretag senior

Personalförmåner såsom städhjälp, barnpassning och matkasse blir allt vanligare bland företagen i Sverige. Man vill helt enkelt underlätta vardagen för medarbetaren och samtidigt motverka ohälsa hos dem på grund av stress.

Att ha en sjuk eller en ofrivilligt ensam äldre förälder kan vara en tung börda att bära, oavsett om föräldern bor hemma eller på ett äldreboende. Detta kan ge sig i uttryck i både stress och psykisk ohälsa. Enligt en studie av Socialstyrelsen har runt 100.000 personer i Sverige valt att gå ner i tid eller sluta arbeta helt för att hjälpa till i vården av en anhörig. Att kunna erbjuda hjälp till medarbetare skulle vara en stark tillgång i ert förmånspaket och också kunna bidra till att medarbetaren mäktar med att fortsätta arbeta.

Anställd
Är du anställd och ger omsorg om en förälder? Har du önskemål om att din arbetsgivare ska erbjuda vår tjänst som en personalförmån? Kontakta oss!

Äldreboende
Är du enhetschef på ett äldreboende och behöver extra resurser. Kontakta Seniorglädje så berättar vi vad vi kan göra för dig.


Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Telefon 070-567 60 62 eller per e-post.