För oss är det viktigt att matchningen mellan dig och Seniorvännen* blir så bra som möjligt. Därför går vi igenom flera steg innan matchningen är klar. svan senior hav

Ett personligt möte


Efter att du kontaktat oss bestämmer vi en tid för att träffas. I lugn och ro pratar vi och lär känna varandra. Utifrån dina intressen och dina önskemål kommer vi tillsammans överens om vilken sorts profil din glädjespridare bör ha. Mötet är naturligtvis kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.Vi matchar


Utifrån det du berättat för oss och den profil vi kommit överens om väljer vi en person som matchar dina önskemål.


Vi föreslår


I nästa steg träffas vi igen och presenterar en person som vi tror skulle kunna göra din dag mer glädjefylld. Ni får under mötet lära känna varandra och se om vi lyckats i vår matchning.


Du beslutar


Vi följer upp träffen och du berättar hur det kändes och om du vill fortsätta samarbetet med oss. Låter detta intressant? Ring oss på telefon 070-5676062 eller fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.  

*Seniorvän – titeln på våra medarbetare. Alla medarbetare hos oss är pigga och levnadsglada pensionärer. De har blivit noga utvalda av oss med särskilt fokus på personliga egenskaper.

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig

3000 tecken kvar