Hjälp i hemmet för äldre - istället för, eller som komplement till hemtjänsten.

Vi finns i hela Sverige och vi kallar oss för en "social hemtjänst". Med det menar vi att där hemtjänsten hjälper till med det praktiska hjälper Seniorglädje till med det som gör livet värt att leva - den sociala samvaron i form av en extra vän i vardagen. Det är alltid samma person som besöker din förälder och de planerar tillsammans vad de ska göra när de ses. Det kan handla om att gå en promenad, få sällskap till vårdcentralen eller kanske laga mat tillsammans. Både du och din närstående är med i matchningsprocessen när vi väljer en Seniorvän. Personkemi är A och O. RUT-avdraget gäller för de flesta av våra tjänster.

Hjälp i hemmet för äldre

När man blir äldre är det naturligt att man kan behöva mer hjälp i hemmet än tidigare. Samtidigt kan det för många vara känsligt att släppa in personer man inte känner i sitt hem. För att underlätta för en äldre person att ta steget att ta hjälp jobbar vi med förtroende och kontinuitet så hos oss är det alltid är samma person som besöker den äldre.

 

Komplement till hemtjänst?

Har man redan hemtjänst idag, men vill utöka hjälpen att innefatta t ex promenadsällskap eller matlagning i hemmet så fungerar vi som ett bra komplement. Man väljer själv hur många timmar man önskar att vår seniorvän är på besök. Kanske startar besöket med en promenad och avslutas med matlagning i hemmet. Det är den äldres önskemål som sätter gränsen.

 

Vill du veta mer om hjälp i hemmet för äldre?

Läs då mer om oss under våra tjänster:

 

Kontakta oss per på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på 076-801 75 75 eller klicka här för att fylla i vårt formulär.

 

Läs om vår historia...